Det händer med händer

January 28th, 2013

I natt var sömnen som bortblåst. Somnade en bit efter kl 0600 efter att jag i ren desperation gick upp och åt ett äpple och tog nässpray. Vaknade sedan strax efter 1300, men riktigt vaken vart jag nog inte på hela dan. Undrar om det var svårigheter att andas, något med arbetsträningen eller något annat som var fel. Hade iaf ont i halsen och kände mig lite krasslig så det kanske är förkylningen som kom tillbaka.

Arbetsträningen går så sakta framåt, tyvärr känns 25% väldigt långt borta men än ger jag inte upp!

Trots värkande händer och armar påbörjades en mössa idag. Hittade ett mysigt grått garn med fin lyster på Hindersmässan som fick fantasin och skaparlusten att flöda. Det skulle ju vara te och pyssel idag, även om jag befann mig på fel plats! Teet lyckades jag dock glömma bort så nästa torsdagste får planeras in snart. Helt uppenbart har jag en hel del att ta igen efter denna dag. Hoppas iaf att övriga underbara vänner hade trevligt och inte saknade mig för mycket 😉

Garnet köpte jag för 25:-/nystan. Hittade det på nätet för 39:- ?

20130128-014727.jpg

Leave a Reply