Gamla kläder

August 22nd, 2012

Fick för mig att gå ner i förrådet för att se om ett par gamla jeans kunde hittas. Jag vet att jag la ner ett antal gamla kläder som blivit för små i en resväska. Döm om min förvåning när jag kom upp med 3 par jeans, en kjol och en tröja som sitter bra! Jag provade en del kläder till och visst, det fanns saker jag fick på mig men jag vill nog gå ner några kilo till innan jag börjar använda dom alt. slänga dom för att jag känner mig för gammal för den typen av beklädnad. Jeansen jag letade efter från början passade alldeles ypperligt :) För första gången på många år känner jag mig faktiskt lite “smal” (ja jag vet, många kilo kvar innan jag kan kalla mig smal på riktigt). En härlig känsla!

2 Responses to “Gamla kläder”

  1. ysa says:

    Vad roligt. Förstår känslan ang kläder man lagt bort som kanske inte längre passar den man är längre men kul om nåt favvoplagg passar igen. Jag har en låda med kläder som jag ska kolla passformen på nästa sommar. Om de inte passar då så åker de direkt till Myrorna:-)

  2. Heldri says:

    Yeay!

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply