Jakten avklarad för idag

February 26th, 2012

Nej jag har inte börjat skjuta små oskyldiga djur. Jag var på strykjärnsjakt. Men, säger nu den uppmärksamme, för 2 år sen hade ni ju 2 fungerande strykjärn. Helt rätt, så var dock inte fallet i morses.

Mitt gamla strykjärn gick sönder när vi hade sydag med vänner. När det skulle plockas in var det en stor spricka i det. Ingen aning om vad som hänt. Synd för jag gillade det järnet.

Nummer 2 är jag helt skyldig till. Det hände igår. Jag skulle stryka en köksgardin och tänkte mig inte för. Själva gardinen tålde maxtemp, det gjorde inte kanalen. Det vart ett hål och ett strykjärn mindre.

Därför gick dagens jakt till Coop i Lillån. Där stod jag länge och funderade men valde grill slut ett billigt no-name järn som verkade duga för mina inte allt för krävande strykningar. Jag gillar inte att stryka och gör det sällan. Det hade dock det jag ville ha; självrengöring, ånga, vattensprut, 3m sladd, bra yta och 2 års garanti. Så idag SKA gardinen upp!

Leave a Reply