Koka, koka saften. Vem ska saften dricka?

November 6th, 2011

… jo min allra käraste. En trappa ner kan jag honom finna…

På spisen kokas det rabarbersaft. På bänken ligger det hallon och väntar. Jag var tvungen att ta upp dessa ur frysen eftersom jag fick 5kg räkor hem till mig igår. Det fanns inte plats i frysen till alla. Vad hemskt med nykokad saft ;P Makens kommentar på alla räkor var: “men vad ska du med alla dom till?”. Svaret: “goda mackor, smörgåstårta, röror och till fisk”. Svaret var att det lät alldeles perfekt. Tror smörgåstårta var favoritförslaget .

One Response to “Koka, koka saften. Vem ska saften dricka?”

  1. Heldri says:

    Gott! Och visst är det ett härligt ilandsproblem att inte ha plats i frysen

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply