Tänkvärt

September 6th, 2011

Läste precis ett blogginlägg från Arkadia där han skriver om vad som menas med arbete i hans värld. Inlägget heter passande “vad är ett arbete?”. Tycker det är värt att läsa.

Igår hade jag och maken italiensk afton.

Förrätt: prosciutto, salami, parmaskinka, parmesan, pecorino, ungerskt lantbröd, italienskt rött vin.

Huvudrätt: pasta, tomat och basilikasås, mozzarella, samma röda vin, italienskt bordsvatten.

Efterrätt: tiramisu, italienskt dessertvin.

Efterefterrätt: cantuccini, ett annat italienskt vin.

Tyvärr hade jag inte hunnit köpa min make någon present eftersom tältbygge och magproblem kom ivägen. Av honom fick jag en parfym som luktade väldigt gott på min hud, en nyckelringskatt och ett döskallehalsband. Jag får helt enkelt bjuda på något extra en annan dag.

Leave a Reply