Nu är dom borta! Moahahahaha

September 19th, 2011

Jag tycker på det stora hela att de som hade huset innan oss har valt att plantera fina blommor. Men vi hade några plantor med fula gula små blommor som lade sig över allt annat så fort minsta lilla regndroppe kom. I lördags togs spaden fram och dessa hemskheter grävdes upp med tjocka långa rötter och allt. Idag ska de kastas på tippen för att aldrig någonsin finnas nära min trädgård igen. Känner mig riktigt mordisk mot dessa fruktansvärda as. Att man kan tycka så illa om något så oförargeligt.

4 Responses to “Nu är dom borta! Moahahahaha”

  1. Heldri says:

    Hahaha du är allt bra ondskefull du, slakta små oskyldiga blomster så där bara!

  2. Dea says:

    Jupp, sån är jag ;P

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply