Jag är tillbaka :)

August 17th, 2011

Efter ett ordentligt sommaruppehåll från bloggen är jag åter tillbaka. Full av idéer och med nyfunnen kraft… eller kraften är det kanske inte så mycket med men idéerna forsar fram. Jag fick en ny stickkorg av min helt underbare make i födelsedagspresent. Den är fylld till bredden med garn i olika färg och form. Så mycket kul jag kommer ha med dom :) Igår påbörjades ett par sockar. Längtar hem efter dom men jag får snällt vänta tills första arbetsdagen är slut.

Semestern har varit rolig, häktisk, fantastisk och på tok för kort. Diverse projekt har startats och vissa har t.o.m. avslutats. Vi har spenderat en hörvlans massa tid med Heldri och Långeman, först 6 dagar hemma hos oss och sen 11 dagar på Gotland. Än en gång har jag förälskat mig i underbara Visby. Det var väldigt roligt att få visa runt maken som aldrig varit på Sveriges största ö. Denna vistelse kan enkelt beskrivas med makens ord: “nästa år när vi åker hit… om vi åker hit…”. Helt enkelt, det gav ordentlig mersmak. Tack maken och vänner!

2 Responses to “Jag är tillbaka :)”

  1. Daniel says:

    Skönt att jag sa något mer som var minnesvärt på resan iallafall :) Tack själv för en underbar semester! Pussar!

  2. Ysa says:

    Välkommen tillbaka!

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply