Eftersökes: piggare hjärna

August 29th, 2011

Idag är jag trött. På grund av detta glömde jag min datorväska hemma vilket resulterar i att jag får sitta vid en annan dator på jobbet, där stolen är för stor och bordet är för högt. Lagom kul. Men jag får skylla mig själv.

Varför är jag då så trött? Helgen har varit väldigt aktiv med storshopping, städning, marknadsgående, Talisman, firande av mig med familjen osv. Igår kväll var jag så trött att jag knappt orkade hämta dricka i köket.

Eftersom jag var så fruktansvärt trött bestämde jag mig för att titta på Harry Potter och fången från Azcaban (stavas?). Jag gillar verkligen den filmen. Den har humor, är sorglig, har självdistans, vackra miljöer osv. Jag tror ärligt talat att det är min favorit av de Harry jag har sett (har inte sett sista än). Jag satt och klappade i händerna när herr rastafari-avkapat huvud som hänger i bussen började prata. Han är så cool. Han som styr (Ernie) är också underbar. Tjockare glasögon får man leta efter.

Leave a Reply