Nedrans sjukdomar…

July 2nd, 2011

Självklart vart jag magsjuk precis innan Peace & Love. Trots detta tog jag mig dit i tordags, såg ett par akter och var där fram till 18:30 igår. Sen skjutsade min underbare man hem mig för att sedan åka tillbaka igen. Han har sina helt underbara stunder.

Tänker citera en av artisterna som uppträdde (bara för att texten är så fantastisk):

“Jag hoppas att ditt vin blir till vatten
Blixtar prickar dig
Hälsa till Satan vi hörs
Jag hoppas att olika olyckor händer
Du vet vad jag känner
Jag vet att du hör
Jag hoppas du….
Du får leva med det resten av ditt liv
Du får leva med det i all evig tid”

Hur underbar är inte detta sätt att förbanna någon. Nu skulle man kunna tro att låten är nedstämd men nej, låten är upptempo. Älskar när artister gör så! Har en förkärlek till sådan musik, även om det är en rappare som råkar ha gjort denna låt. Gå in vi länken nedan och lyssna på hela texten, den är verkligen värd att höra, även om musikstilen inte passar.

Timbuktu

Leave a Reply