Måndag igen

May 9th, 2011

Tillbaka till verkligheten. Ryggen värker efter en intensiv helg. Lördagen börjades genom Högan, en vikinga/medeltida “marknad”. Stupa höll i bågskytte, kubb och nålbindning. Som avslutning åkte vi till underbara Riseberga klosterruin och fikade. Alltid lika underbart att vara tillbaka på platsen för vårt bröllop. Efter en snabb fotostund bar det av ner till vännerna H&M för att fira M:s 30-årsdag. Vi grillade, pratade och njöt av våren.

Söndagen började sådär. Svårt att andas, ont och allmänt hängig, men så är det ibland. Efter en helt underbar frukost bar det hemmåt. Maken och jag (och 2 väldigt glada katter) gick ut i trädgården, planterade 2 svarta vinbärsbuskar, 18 jordgubbsplantor, morötter, sallad, dill och timjan. Vi tog bort en illa placerad taggväxt och grävde ur komposten. Maken tvättade min bil medan jag lagade mat. Sen var vi helt färdiga. Idag betalar jag priset… Ryggen värker och huvet bultar. Får nog bli en lugn kväll idag.

Leave a Reply