Det kurrar bakom mitt huvud :)

May 18th, 2011

 Efter en mycket intensiv arbetsdag som började 07:30 och slutade 23:30 jobbar jag hemifrån idag. Detta har resulterat i ett ständigt kurrande bakom huvudet, kottlande av svarns på axeln och lite småsparkande i nacken. Monstret bakom mig är den alltid lika underbara Hilda som älskar när matte jobbar hemifrån. Hon gosar och pratar i mängder. Varför har man det inte såhär varje dag?

Ni kanske undrar varför arbetsdagen igår var så lång? Det beror på att vi är ålagda att revidera nattskift om vi har några. Eftersom jag jobbar 5 mil från min bostad, inte kör bil än p.g.a. den yrsel jag ådrog mig i slutet av februari (som fortfarande spökar då och då) och därför inte kunde ta mig fram och tillbaka på ett enkelt sätt fick jag helt enkelt stanna kvar efter arbetsdagens slut, fortsätta jobba fram tills dess att revisionen skulle äga rum. Det gick faktiskt över förväntan. Jag hann med en hel del nyttiga saker och tack vare mängder med te lyckades jag hålla mig vaken och på humör. Men det kändes lite sådär att vara helt själv i hela kontorsbyggnaden medan åskan mullrade och regnet bara öste ner. För att slippa känna mig helt utlämnad stoppade jag musik i öronen.

Min make är så fruktansvärt söt. Kom hem för några dagar sedan till ett nyklippt gräs. Men allt var inte klippt, han hade lämnat en liten hälsning till mig :)

p1000602

Vi har införskaffat 4 st stolar och ett bord att ha på balkongen. Eftersom pengarna är begränsade fick det bli ännu ett inköp från blocket. Tur folk vill sälja sina gamla saker. Annars skulle huset vara halvtomt.

p1000601

2 Responses to “Det kurrar bakom mitt huvud :)”

  1. Heldri says:

    Åh jag tycker allt att den där stolen ser ut som att den bara ber om att det ska komma en Heldri och provsticka den! Kanske tillsammans med ett glas bubbel när sömnaden är färdig den 28:e…

  2. Dea says:

    Tycker jag låter som en aldeles ypperlig idé :)

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply