Det snurrar i min skalle…

March 11th, 2011

… mest hela tiden. För 2 veckor sedan vart jag kraftigt magsjuk vilket slog ut hela kroppen. Efter det har jag fått kraftig yrsel. Läkaren sjukskrev mig. Trots försök av både läkare och sjukgymnast att få kristallerna i öronen att hamna rätt sitter/ligger jag hemma med ett huvud som vägrar vara still.

Jag är så trött på att titta på TV. Det är det jag gör mest hela dagarna. Har försökt mig på lite pyssel, lite spelande och att läsa en bok men huvudet är inte riktigt med på det. Ska försöka hälsa på vänner i helgen. Hoppas, hoppas, hoppas att det går bra. Känner mig som en fånge i mitt eget hus.

Som ni förstår har jag inte kommit vidare med min klänning. Men så fort huvudet funkar igen ska klänningen bli klar!

One Response to “Det snurrar i min skalle…”

  1. Ysanja says:

    Tänker på dig och hoppas du blir bättre snart. kram

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply