Sjukdom = skaparglädje?

February 4th, 2011

Har varit hemma med en rejäl förkylning i fredags, måndags, onsdags och torsdags. Det konstiga med denna var att jag var helt utslagen i fredags, mådde OK i lördags, vart sämre på söndagen, mådde halvkass på måndagen, vart riktigt dålig på jobbet i tisdags och sen mådde dåligt onsdag och torsdag. Såhär mycket upp och ner brukar det inte vara på så kort tid.

Det roliga med att ha varit hemma dom här dagarna är att trots att jag har varit helt förstörd så har jag kännt ork att i stilla och lungt tempo sticka och sy. Detta har resulterat i att pappas mössa numer är klar och att den struthätta jag har jobbat på ett bra tag nu är 100% färdig. Bilder kommer snart. Jag är så supernöjd med struthättan så det är inte sant. Och det skönaste är att den verkligen är helt klar. Inga mer sömmar ska göras, inga fler utsmyckningar är planerade. Den är bara färdig helt enkelt.

Undertiden som skaparglöden har infunnit sig har jag lyssnat på Harry Potter på ljudbok. Så nu har jag lyssnat på böckerna 1-4. I helgen blir det att påbörja bok nr 5 :)

Har ni några förslag på hur min lila klänning ska utformas? Tanken är att den ska bli en överklänning med helvetesfönster. Är tacksam för alla idéer.

Leave a Reply