Ingen bra dag…

February 8th, 2011

Bilen krånglade på hemvägen också så nu står den på verkstad för genomgång. Hoppas hoppas hoppas att det är ett billigt fel som de kan fixa direkt.

10 minuter innan hemfärden ringde min mamma. Nyheten var inte bra, mormor ligger på sjukhus. Hon hade fått åka in med ambulans på natten p.g.a. hjärtat. Väl inne konstaterades det att hon fått en liten hjärtinfarkt. Inte kul alls. Men hon skulle tydligen vara utom fara. 10 dagars sjukhusvistelse väntar. Krya på sig mormor!

2 Responses to “Ingen bra dag…”

 1. Heldri says:

  Usch, bättre dagar kan man absolut ha. Och bättre dagar än så förtjänar du!

  Vi hoppas på det bästa i alla lägen, en pigg och kry mormor och en bil som bara fått hicka.

 2. Dea says:

  Tack :)

  Bilen har genomgått sin undersökning och sägs ha problem med bromstrumman vänster fram. De har rengjort den och smörjt upp den så nu funkar den förhoppningsvis. Annars måste den bytas. Prislappen blev strax över 500:- så jag är väldigt glad! Var orolig att det skulle gå på flera tusen. Nu är det bäst för bilen att den sköter sig!

  Uppdatering om mormor har utlovats i eftermiddag, jag håller alla tummar jag har!

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply