Halsband m.m.

February 25th, 2011

p1000552

Min mamma fyllde 58år i veckan. Hon fick en blombucket och en ask innehållande detta smycke. Vart faktiskt riktigt nöjd med det. De guldfärgade snirklade rundlarna virkades av koppartråd. Det var lite småtrixigt att få till dom men resultatet gjorde projektet väl värt. Mamma verkade nöjd och glad :)

 

p1000555

Det går framåt med stickade av klänningen. Ju mer jag stickar, desto mer nöjd blir jag. Färgen är brunaktig och väldigt neutral, stickorna är underbara och mönstret ursnyggt. Ska bli så kul att se den klar :)

2 Responses to “Halsband m.m.”

  1. Heldri says:

    Det ska verkligen bli kul att se klänningen klar, det set jättebra ut så här långt!

  2. Heldri says:

    hrm “ser” ska det ju stå…

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply