Det är inte lätt att ge sig på decopage med en katt i sitt knä…

February 17th, 2011

Jag har inte gett mig på decopage tidigare, iaf inte som jag kommer ihåg. Har gjort ett halsband till mamma i födelsedagspresent som jag ville göra en fin ask till. Köpte en vit, enkel ask, ett paket servetter och ett startpaket för decopage och satte igång. Mitt i allt limmande och kletande bestämde sig fröken hårboll att hoppa upp i mitt knä. Det hade varit ok om hon legat still. Men hon bestämde sig för att jaga mattes konstiga pinne var mycket roligare. Nu hoppas jag bara att de katthår som med allra största sannorlikhet har fastnat på asken inte syns för mycket. Roligt var det ändå :) Ska ge mig på något mer framöver.

Överdelen av den stickade klänningen är nu klar, håller för fullt på att sy ihop sidorna. Sen är det “bara” att sticka kjolen och virka kanterna. Men det ska nog gå betydligt fortare eftersom jag slipper räkna om en massa.

One Response to “Det är inte lätt att ge sig på decopage med en katt i sitt knä…”

  1. Heldri says:

    Tur att inte hela Skruttan fastnade i limmet!
    Det är så himla kul med pyssel, mer pyssel åt folket och mer tid till pyssel, det borde vara lagstadgat.
    Härligt med klänningen,nu är det ju bara slutspurten kvar!

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply