Dansa min docka medan du är unger…

February 10th, 2011

Eftersom maken och jag träffas aldeles för sällan, bara vi två, har vi infört datenight på tisdagar. I tisdags fick jag för mig att köpa hem kärleksmums och vaniljhjärtan som en liten extra sak att fira vår egen kväll med. Maken hade tydligen en liknande idé, men han köpte istället en vacker blombukett till mig :) En riktigt lyckad start. Fortsättning var om än ännu bättre. Efter en enkel middag värmde vi på glögg, tog fram godsakerna och satte oss i soffan för att se på film. Vi satt och bara mös och njöt av att vara tillsammans en stund. Som alltid började jag sjunga nya texter på gamla kända låtar. Denna gång blev det “Baby got datenight” och “I got the flowers” som skrålades i högan sky.

Tanken igår var att fortsätta jobba på min medeltida underklänning av Grönlandsmodell, men när väl ljudboken var igång tappades lusten helt bort och kvällen gick åt till disk, tvätt och fortsatt stickning på min klänning. En helt ok kväll på det hela taget. Natten vart desto sämre. Liten Dea kunde inte slappna av tillräckligt för att kunna sova ordentligt. Får ta tag i mig själv och se till så jag inte råkar ut för stress igen. Det sägs ju att det är lättare att bli stressad om man en gång väl har varit det. Så det kanske är dags för lite yoga eller nåt ikväll. Eller har någon ett bättre förslag?

One Response to “Dansa min docka medan du är unger…”

  1. Heldri says:

    Jag tycker du kan göra lite skrattyoga, det behöver du nog 😉

    Varför inte prova lite meditation på kvällskvisten? Annars tror jag faktiskt att yoga är en god idé, själv längtar jag efter ett pilatespass men då främst för bålstabilitetens skull.

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply