Nytt år, nya löften?

January 3rd, 2011

Så har ännu ett år gått till ända. Det har på det hela taget varit bra. Vi har prioriterat vänner och skoj framför det som egentligen borde ha gjorts. Men det har det varit värt :)

Det enda riktigt negativa under året är att vår ekonomi har försämrats. Sen maken startade eget har vi inte längre den säkerhet vi hade innan och min lön får dra ett större, tyngre lass för att räkningarna ska kunna betalas och mat inhandlas. Detta är självklart på både gott och ont. Maken blir förhoppningsvis bättre på att hantera pengar och kanske lär sig att lägga upp och följa en budget. Han är mycket gladare nu också men ändå mer stressad över pengar.

En nyhet inför 2011 är att vi numer har en inneboende hos oss. Tokrake behövde ifrån lägenheten och vi var de som erbjöd ett temporärt hem. Jag hoppas han snart hittar ett nytt hem och ett jobb så han börjar må bättre. Kan inte vara lätt att behöva flytta in hos ett par som är helt inkörda i sina rutiner.

I tisdags kom Tokrake med flickvän, Heldri och Långeman hem till oss för att bo, spela och umgår några dagar. På nyårsafton fyllde Helena och Martin på sällskapet. Igår åkte alla utom ovan nämnda inneboende hem. Det har varit roligt och trevligt men aldeles för lite sömn. Hoppas på en ändring på detta. Ska droga mig lite lätt i kväll för att hjälpa naturen på traven.

Förhoppningarna på 2011 är att vi ska umgås ännu mer med kära vänner, hinna med mer pyssel och få igång Stupa mer. Det finns många tankar och viljor inom föreningen som ska hållas ihop. Förhoppningen är att vi ska bli lite mer handlingskraftiga och att fler av våra förslag ska genomföras.

Leave a Reply