Kärlekar när man var ung och dum ;)

January 25th, 2011

Har blivit tilldelad en utmaning. Vilka var mina 6 största kärlekar på högstadiet? Jag vet inte hur bekväm jag är att avslöja detta men här kommer det…

Under fotbolls-VM 1994 i USA var jag för första och enda gången under mitt 30-åriga liv helt besatt av fotboll. Jag samlade på urklipp, hade postrar och vart kär i den största av dom alla, nämligen Thomas Brolin. Jag tyckte han var så duktig och söt när han gjorde sina hoppsnurrar efter ett mål. Såhär i efterhand har jag ingen aning om vad som pågick i mitt hormonstinna huvud men förälskad var jag iaf.

brolin_tomas_19940605_nf_l

Som så många andra var det även några filmstjärnor som hägrade. En av dem var enbart söt som riktigt ung. Vid runt 18-års ålder hände något som fick honom att gå från en gullig gosse till en skitäcklig snuskhummer. På högstadiet var jag dock helt betagen. Bilden är från Gilbert Grape, en underbar film som han spelade fantastiskt i. En annan roll han gjorde fantastiskt var i mannen med järnmasken, eller ja, det var ju faktiskt 2 roller.

leonardo

Filmens medspelare och fortsatta hunk var även han en ungdomsflamma. Skillnaden mellan honom och Leonardo är dock väldigt stor. Jag har börjat gilla ovan visade skådis igen men definitivt inte på samma sätt. Herr Johnny Depp är dock fortfarande grymt snygg och sexig, även skicklig som få. Kärleken från ungdomen har övergått i en beundran.

depp

Som de flesta andra på den tiden var 90210 en riktig snackis på skolgården. Vem var snyggast, Brandon eller Dylan? Själv var jag ett Dylanfan. Var var det rätta ordet…

dylan-baja

I musikens värld fanns det också diverse vackra människor. Jag hade en förälskelse i Orup. Han var rolig, hade smått sneda tänder och kunde sjunga. Har helt tappat intresse för honom sedan länge.

orup

En lite mer ovanlig förälskelse jag hade i en artist var att jag var hemligt förtjust i Robert Broberg. Jag har aldrig berättat detta förut. Det var något med hans scennärvaro, hans humor och hans sätt att alltid vara sig själv som tilltalade mig. Han hade charm!

robebrob

Där har ni det, några pinsamma ungdomsförälskelser och ett par jag inte skäms överdrivet över. Visst är det tur att man inte är tonåring längre 😉

 

2 Responses to “Kärlekar när man var ung och dum ;)”

  1. Heldri says:

    Det här inlägget har jag väntat på 😉

    Kan inte annat än hålla med dig när det gäller Leo, han var bra tidigt, sen hände det något konstigt några år och nu börjar han visa sin talang igen.

    Orup hade jag ju nästan glömt bort! Jag minns att jag ett år (borde ha varit -89) tjatade mig till att jag skulle få vara uppe och se melodifestivalen eftersom Orup var med. Tror du inte att jag somnade i soffan innan han hann uppträda?

  2. Ysanja says:

    Kul att läsa:). Depp tycker jag bara blivit bättre och snyggare med åren. Hade en kompis som avgudade honom i tonåren men jag fattade aldrig grejen med honom då.

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply