Jag behöver inspiration och det är nu!

January 10th, 2011

Jag vill så gärna göra klart min klänning men känner att det är sldeles för lätt att ta fram en annan stickning istället. Just nu är det en mössa till pappa som är på g. Denna stickas i Lanette mörkblå, dubbelt garn, med mina underbara rosewood-stickor, stl. 3,5. Själva mönstret är en rundstickad mössa, ribbstickad 1×1. Superenkel men snygg.

Min (förhoppningsvis) underbara klänning stickas också med rosewood-stickor, stl.4, så själva stickningen är det inget större fel på. Problemet är att jag får räkna om hela mönstret från att vara för en person med 90cm byst till mig med 115cm byst. Jag har helt enkelt för stora bröst. All omräkning och vetskapen om att jag inte har en aning om det blir bra eller inte gör mig ganska nedstämd när jag stickar på den. Skam den som ger sig!

Vad säger ni om sydag någon gång under helgen 21-23? Vem är det som ska ha “kanske pizza” denna gång?

2 Responses to “Jag behöver inspiration och det är nu!”

  1. Heldri says:

    För mig/oss tror jag att den helgen funkar alldeles utmärkt. Jag måste leta inspirationsbilder till medeltidsklänningen av det dubbelvävda yllet från Korps – oj oj oj sicket besvär 😉

    Jag ska påminna herr ordförande om att skicka ut en förfrågan om Kanske pizza på mailen ikväll, för vad jag minns blev det inget bestämt sist.

  2. Dea says:

    Visst är det roligt att sitta och fundera på hur saker och ting ska kunna se ut. Det är halva nöjet :) Funderar ofta på den klänning som mitt lila tyg ska bli. Funderar även på hår, hatt, skor m.m.

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply