Dansa min docka medan du är unger

January 12th, 2011

Ibland har man bara en helt underbar datenight. Eftersom maken och jag väldigt sällan umgås bara han och jag har vi instiftat en datenight i veckan. Både maken och jag var lite lagom trötta så vi började med att titta på lite tv och åt varma mackor gjorda i smörgåsjärn. När väl energin kommit tillbaka något gick vi ner en trappa och satte på xboxen med tillhörande kinect (som han fick av min familj i julklapp).

Spel nr 1: sport. Vi började med bordtennis där jag efter en jämn fight klev ur som segrare. Sen vart det friidrott där maken var överlägsen och vann. För att inte bräcka varandra gick vi ihop och spelade fotboll i samma lag. Vi vann!

Spel 2: dans. Det här är ett riktigt roligt spel, både att spela och att titta på. Själva rörelserna kan vara riktigt löjliga vilket gör att det är väldigt lätt för den som sitter bredvid att vika sig dubbel av skratt. Att se maken dansa väldigt kvinliga steg var något jag verkligen uppskattade :) Själv gjorde jag några ytterst vackra (hm…) salsa steg. Kul som 17 var det hur som helst. Bra träning också eftersom hela kroppen rör sig.

Efter det vart det en skön dusch för mig och ett motorcykelspel för maken. Helt enkelt en riktigt bra kväll!

2 Responses to “Dansa min docka medan du är unger”

  1. Daniel Engdahl says:

    Tack för en trevlig kväll älskling! :)

  2. Hedvig says:

    Tack för din fina kommentar om min klänning! Det värmer… :)

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply