Julklappar nästan klara :)

December 20th, 2010

Efter en intensiv shoppingtur i lördags vart de flesta julklappar inhandlade. Nu är det bara Daniel x2 som är kvar för min del. Tror jag är ganska klar med vad jag ska köpa till dom. Så nu är nästan hela bordet belamrat med paket av alla de slag. Har dock ett par stycken klappar kvar att tillverka hemma.

Efter shoppingäventyret vart jag hängig och lånade därför vännerna Långeman och Heldris soffa i några timmar. Det gjorde susen! Jag vart pigg nog att orka med ett mycket trevligt midvintergästabud med mycket god mat och underbara människor. Vad jag gillar er!

Igår kände jag julstressen på ett bra sätt. Effektiviteten fyllde min kropp och det vart både tvättat, diskat, stickat, rensat i garderoben och bakat. Vad skönt det är när denna flitiga ådra poppar upp. Vad härligt det vore om den infann sig lite oftare.

Snart ska jag iväg och äta räkmacka med mina kollegor i Unionen. Mums 😉

2 Responses to “Julklappar nästan klara :)”

  1. Heldri says:

    Du fick gjort allt det där som vi borde ha gjort i går. Men när läggdags inträffar runt 4:30 blir man överraskande ineffektiv följande dag. Är det ett tecken på begynnande ålderdom?

  2. Daniel Engdahl says:

    Bra jobbat baby!

    Till och med jag fick ett släng av din åkomma och rensade garderoben, inte en dag för sent! Bra när du smittar av dig ibland :)

    Ät ett par räkor åt mig också!

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply