HJÄLP!!!

December 13th, 2010

Gaaaaaaaaah! Julen närmar sig med stormsteg och jag har nästan inga julklappar klara. Har aldrig varit såhär sen innan. Nu blir det tokhandel, snabbstickning och total stress. Jag började för flera månader sen med första julklappen men sen har det stadigt blivit sämre. Skärpning Dea!

Någon som har något bra tips på passande klappar till sin makes släkt? Alltid lika svårt att ge dom något…

One Response to “HJÄLP!!!”

  1. Ysanja says:

    Böcker från topplistan? Om de läser så kan ju nån ganska ny bok det pratats mycket om vara en idé. Upplevelser? Nån sån där box som kallas “en bra dag” eller liknande som man kan byta mot olika upplevelser runt om i Sverige. Annars kan man ju alltid ge bort coola köksgrejer. Jag tänker på tex moderna ugnsvantar (tunna men helt värmeisolerade).

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply