Sockor

November 4th, 2010

Har än en gång lagt min tunika – numera klänning – åt sidan för att sticka något annat. Denna gång är det en present till min storasyster som fyller år senare i november. Att det ska vara så svårt att sticka klart den. Vet inte varför egentligen. Vissa saker stickar jag på ingen tid alls, sen kommer det ett sådant här projekt som egentligen inte alls är tråkigt men som ändå prioriteras bort. Målet är att bli kalr med den till jul men jag tror inte att jag kommer kunna hålla det.

2 Responses to “Sockor”

  1. Heldri says:

    Jag hade ju samma bekymmer med Sambons tröja. Jag startade den i februari och stickade ganska flitigt, sen tog det plötsligt stopp. Nån pliktskyldig maska stickades då och då, under sommaren blev den dock helt ignorerad. Igår blev jag äntligen färdig, 9 månader senare.

    Så ge inte upp utan låt det ta den tid det tar. Det är ingen mening att sticka på något som för tillfället inte vill bli stickat, då blir stickningen bara ett tvång istället för den trevliga avkoppling den egentligen är.

  2. Ysanja says:

    Vad duktiga ni båda är som är så produktiva med stickandet. Jag har helt tappat det där regelbundna handarbetandet. Behövde nog pysselkvällarna med Stupa för att det skulle bli action.

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply