Snövit och de 7 maskorna

November 10th, 2010

Idag möttes jag av en mycket intressant syn när jag kom ut på genomfartsleden som går igenom samhället där jag bor. Denna led ligger bara 2 hus och lite gräsmatta bort från vårt hus. Precis ovanför påfarten från vägen nedanför mig stod en buss och blockerade båda vägbanor. Bakänden på bussen stod helt tryckt intill en lyktstolpe och alla passagerare var på väg ifrån den. När jag kom fram till påfarten till sen större vägen som tar mig till mitt jobb så stod det en lastbil strandsatt där. Så nu är det snökaos igen. Konstigt att vi aldrig lär oss att köra i detta trots att snön kommer varje år.

Nu är sockorna klara. Ska försöka komma ihåg att ta kort på dem i kväll så ni får se hur de ser ut.

Ta det lungt på vägarna!

2 Responses to “Snövit och de 7 maskorna”

  1. Heldri says:

    vilken söt rubrik på inlägget, det fick mig att le och det behövde jag!

    Visst är det fascinerande att det alltid ska kallas “storm” och “snökaos” så fort det har kommit lite snö så här i början av vintern. Va´ snö i år igen, vi som fick så mycket förra vintern? Ordentliga vinterdäck och anpassa farten, svårare än så behöver det inte vara. Eller så kan man stanna inne och dricka glögg och titta ut på snön som faller, det duger det med!

  2. Daniel says:

    Bussen stod kvar där när jag åkte till jobbet också, omkring nio. Det stod dessutom två bussar till framför den, dom såg dock inte ut att vara strandsatta så jag vet inte riktigt vad dom gjorde där. Nu när jag kom hem var allting borta iallafall.

    Vinterkramar!

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply