Vad gulliga ni är!

August 9th, 2010

Tack för alla fina gratulationer! Jag känner mig helt bortskämd. Mycket bra och roliga saker fick jag. För presentkortet på Chilli köpte jag ett jättestort fat att ha på stora bordet, en stor skål och en lite mindre skål. För garnpengarna köpte jag 2 olika garn att sticka sockor av samt ett annat garn som troligen kommer användas med annat garn till ett par vantar. Böckerna blir de nästa att läsas då “Vingklippt ängel” är slut. Stjärntecknet står så vacket på den låga hyllan vid stora bordet. Vilken film som ska ses är planerad men inte vilket datum. Stickorna inväntas med förtjusning. Garnet som medföljde ska bli en sjal tror jag, eller möjligen en halsduk.

När familjen var uppe fick jag en massa gott från Njuta. Ska bli spännande att testa allt. Jag fick ett löparband vilket jag har velat ha länge då jag har problem med smärta och mage vilket förhindrar mig med jämna mellanrum från att träna som jag vill. Så nu ska jag kunna röra mer på mig igen. Jag fick även en katt att ha ute på trappan, en ask format som ett hjärta, ett par örhängen och flera teckningar. Gemensamt med maken fick vi en upplevelse. Vi ska åka till Stockholm eller Göteborg och gå på middag och mord :) Det blir något liknande Cluedo. Riktigt skoj verkar det. Sen fick jag även en spargroda och pengar.

Av min kära make fick jag en vacker bukett, tidigare nämnda stjärnteckenskvinna, lunch, middag, Smallworld och en kamera som inte har kommit än men som ser jättefin ut på bilderna. Det är en kompaktkamera som har massa inställningsmöjligheter och en lins som det går att sätta på tillbehör på så den är riktigt avanserad. Ska bli så kul!

Så igen: TACK!

One Response to “Vad gulliga ni är!”

  1. Hubby says:

    You’re welcome baby :) Tack själv för att du är den underbara människa du är!

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply