Hipp hipp hurra!

August 5th, 2010

Idag blir jag gammal! Men känner inte av någon 30-årskris. Och varför skulle jag göra det? Jag har ju hela livet kvar att leva. Jag känner mig inte en dag över 25 och även om kroppen värker så har jag det bra. Jag är på det hela taget ganska lycklig :)

Sitter här hemma nyduschad och väntar på att maken ska komma hem och fira dagen med mig. Han var tvungen att åka till Örebro på ett möte idag men skulle sluta lunch för att kunna fira med mig. Är nyfiken på om han har något speciellt planerat.

Om 1 månad är det dags för vår första bröllopsdag. Vi har pratat om hur vi ska fira den men är inte helt klara på vad vi ska välja än. Paris hade varit trevligt men eftersom vi vill åka till LA i höst så blir det lite mycket, både pengamässigt och att jag måste ta ledigt från jobbet.

Jag har läst på en hel del om fibromyalgi nu efter att doktorn sa att hon tror att jag har det. Jag har vetat vad det har varit men inte att mig in i det speciellt mycket innan. Efter att ha läst mer känns det väldigt troligt att det är det jag har. Stelheten, värken m.m. låter precis som mig. Vore skönt att få en diagnos så jag slipper bli behandlad som en hypokondriker av sjukvården.

Undrar om det finns några blåbär i år. Borde bege mig ut och kolla. Men troligen inte idag :)

3 Responses to “Hipp hipp hurra!”

  1. Heldri says:

    Stora grattis-kramar i massor!

  2. Jenny says:

    Jättgrattis och välkommen i klubben, Åsa. :) Hoppas att du haft en underbar födelsedag. Massor med kramar!

  3. Nika says:

    Stort grattis!

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply