Harry Potter och saft

August 30th, 2010

Helgen har varit lugn. I lördags gav vi oss ut på bondens marknad med vännerna B&S, efteråt följde vi med dem hem för att pyssla och kolla på Harry Potter. 3 filmer vart det. Jag lyckades sticka fel och fick repa. Jobbigt att det ska bli så när jag äntligen har börjat sticka på min japanska tunika igen. Men nu är jag åter på rätt spår och fint blir det.

I söndag var maken och jag på marknaden uti Nora. Det vart lite shoppat och sen vart det hem till bär. Jag lyckades avklara hallonsaft, hallonsylt, blåbärssylt, svart vinbärsgelé och svart vinbärssylt. En saft till är på gång hemma, denna gång hallon-blåbär. SKa bli spännande att se hur den blir.

Är nästan klar med bröllopsalbumet. Har 6 sidor kvar att fylla med kort och en del dekorerande mer att göra men det börjar se riktigt fint ut. Mannen verkar också nöjd vilket är positivt.

Artemis Fowl-böckerna är utlästa. Trevliga böcker :) Söta och lite småroliga. Nu har min boklusta tagit fart igen. Har börjat läsa “the fifth elephant” av Terry Pratchett. Kom på att jag helt har missat att läsa den. Gillar böcker som antingen är totalt urflippade och långt ifrån verkligheten eller biografier/faktaböcker. Lite halvsanna böcker är på något sätt inte riktigt lika roliga. De kan vara jättebra också men jag dras mest till de två ytterligheterna. Det är väll sån jag är över lag. Antingen totalt verklighetsanpassad eller totalt urflippad. Undrar vad som är bäst?

Leave a Reply