Ikväll blir det sushi!

June 4th, 2010

Mums 😛 Jag ser fram emot risbotten med fisk och/eller grönsaker. När man säger det så känns det inte alls lika gott och lyxigt. Ordet sushi gör att det känns exklusivt. Gott är det vad det än heter. De flesta som inte har ätit sishi säger: blä, rå fisk. Men sushi är inte = rå fisk. Det heter sushimi (stavas?). Där fick jag det sagt!

Denna veckan har varit mycket intressant arbetsmässigt. I måndags åkte jag till Imatra i Finland. Denna ort ligger ca 3 km från ryska gränsen. Hotellet bestod av 2 byggnader. Jag bodde i den modernare av dem. Den äldre byggnaden där jag checkade in och åt frukost såg ut som en borg/ett slott. Så otroligt vacker!

Foto av Rantasipi Imatran Valtionhotelli, Imatra

Foto av Rantasipi Imatran Valtionhotelli, Imatra

Foto av Rantasipi Imatran Valtionhotelli, Imatra

Vi hade Q/MHS-möte hela tisdagen och halva onsdagen. På tisdagskvällen åkte vi ut till en stor sjö där vi bastade (inte jag) samt åt och drack gott. På onsdagseftermiddagen var det dags att åka hem. En mycket trevlig resa som kändes lärorik och givande.

Igår när jag hade jobbat klart kom jag hem till huset och började rensa ogräs. Men efter ca 20-30 minuter kändes det som jag skulle somna så det var bara att ge upp. Tydligen tog resan med tidiga mornar och sena kvällar hårt på kroppen. Konstigt…

Snart är det dags för syster att ta studenten. Tänk att hon börjar bli så gammal, jag som inte åldras alls 😉

Leave a Reply