Wow!

May 10th, 2010

Vilken helg det har varit! Helt kanon faktiskt.

I fredags hade jag och maken en hemmakväll som visserligen innehöll städning men det gjorde inte så mycket eftersom vi inte hade träffats knappt något under resten av veckan. Vi var helt enkelt bara överlyckliga över att få kramas!

Lördagen innehöll en hel del ovanliga saker. Jag ver t.ex. på fotboll! Det är helt sjukt. Nu ska det sägas att det inte var någon vanlig fotbollsmatch utan Metallsvenskan men ändå. Jag satt på läktaren på f.d. Eyravallen och hejade på olika lag. För dom som inte vet är Metallsvenskan en turnering där lag bestående av hårdrockare möts och kämpar om en trofé. Det var svinigt kallt att sitta på läktaren, men de stackars spelarna hade det värre eftersom det började regna på eftermiddagen. Bullet var det lag som var BÄST! De var de enda som uppehöll rockens sanna natur.

Lördagskvällen spenderades på Conventum Arena där 4 lag uppträdde. Vi missade det första. Band nummer 2 var Raised fist. Riktigt skränigt och tråkigt. Alla låtar lät mer eller mindre lika dant. Jag tror jag lyckades lista ut nästan 10 saker sångaren sjöng sammanlagt av de olika låtarna. Musikerna kändes som de bara spelade denna musik p.g.a. att de inte kunde något annat. Efter detta blev det bättre då Twisted Sister gick på. De är fortfarande pudelrockare, de håller fortfarande igång på scen och de har fortfarande humor. I like! Men det bästa sparades till sist då Sabaton gick på som 4:e och avslutande band. Trots en hel dags fotbollsspelande rockade de stenhårt på scenen. Ljudet var bättre än tidigare på kvällen (vilket inte säger mycket) och publiken var i toppform. Så sjukt kul!

I går kom L och H:s pappa hem till vårt hus för att gräva upp en 2,5m hög syrén som tyvärr stod precis vid vår uteplats. Jag är grymt allergisk mot just syréner så trots att den är en ädelsyrén fick den inte vara kvar. Nu kommer den iaf till ett bra hem vilket känns skönt. Efter att detta svettiga arbete var avklarat tog jag och maken oss en tur till Calletex där många meter linnetyg inhandlades. I veckan ska det sys medeltidskläder! Min underklänning kommer ha en vanlig linfärg/oblekt nyans, överklänningen kommer vara brun. Makens tunika kommer vara snyggt varmgrå med underärmar i samma oblekta nyans som min underklänning. Tyg till byxor inhandlades dock inte då mannen inte kunde bestämma sig för vad han skulle ha. Å andra sidan är väll byxorna det minsta problemet då de verkar väldigt enkla att tillverka. Vi passade även på att inviga de nya utemöblerna genom att äta lunch ute :)

One Response to “Wow!”

  1. Heldri says:

    Kanonhelgernas kanonhelg! Och nästa blir nog inte sämre den.

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply