Vimse, vi saknar dig!

May 27th, 2010

Nu har makens systers älskade hund dött. Det var en sådan hund man bara inte kunde tycka illa om. Han var väldresserad, kärvänlig och väldigt sällskaplig. Vi saknar honom!

Efter en helg i förkylningens tecken med hemmaliggande och bara lite planterande av fläderträd och några fröer följde en helt galen vecka. I måndags gick jag upp 04:40, åkte till jobbet 05:15, hämtade poolbil 06:00, var framme i Hofors vid 08:45, hade verksvisning hela dagen vilket innebar en jäkla massa gående och stående (kändes i knäna efteråt), åkte därifrån 17:00, var tillbaka och lämnade poolbilen 19:35 och kom hem 20:15. Det var en riktigt lång och jobbig dag men det var det värt eftersom jag fick en riktigt bra genomgång där uppe. Vill dock inte göra om det i det närmaste.

På tisdagen åktes det till Fagersta för kundbesök. Så någon sovmorgon vart det inte då heller. Jag var fruktansvärt trött den kvällen. Onsdagen var en vanlig arbetsdag som tur var så då kunde jag ta lite sovmorgon, gick upp ca 30 min senare än vanligt vilket verkligen behövdes. Så nu är jag nästan människa igen.

Det har inte blivit mycket stickat än på min tunika. Har helt enkelt inte orkat. Hoppas kunna komma igång på allvar igen snart. Ser fram emot att kunna använda den :)

— We lost a love this week. But the memory never dies. In our hearts and minds Vimse lives on. We miss U! —

One Response to “Vimse, vi saknar dig!”

  1. Heldri says:

    Usch vilken start på jobbveckan!

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply