Inte en enda elsvåda…

April 7th, 2010

Igår skulle eldgruppen dras igång men det vart inget. Ensam satt jag hemma och funderade på hur man ska lösa gruppens träffar i framtiden. En idé är att försöka träffas i Örebro istället så de som har svårt att ta sig hem till mig kan komma iaf. Kan bli svårt att öva med eld då men man skulle kunna dela upp det så veckoträningen är i Örebro vid Wadköping utan eld och helgträningen blir hemma hos mig med eld. Då skulle även M kunna vara med. Tål att tänkas på.

Alla mina påskpresenter är numer klara och bilder kommer att komma upp, troligen under dagen. Har besämt mig för vilket nästa projet det blir också vilket känns spännande. Ska hem och sätta fart med detta i kväll.

Hoppas alla har en underbar dag!

One Response to “Inte en enda elsvåda…”

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply