Spännande med virkning :)

March 17th, 2010

Jag har helt blivit betagen av virkningen. Kan ärligt erkänna att jag får reda och klura mycket men det verkar bli lite som blir rätt iaf. Ska bli så kul att se hur det blir när mina figurer blir klara.

Min man verkar ha bestämt sig för att testa eget företagande på allvar. Så spännande och skrämmande. Men jag tror att det kan gå bra. Han har alla möjligheter att lyckas bara han lyssnar på sina kunder och anpassar sig. Jobba hårt vet jag att han är fullt kapabel till så det ska nog inte vara några problem.

Annars gör jag allt i min makt för att ta tag i mig själv och mitt eget liv så jag mår bra och så jag får möjlighet att få ut det jag vill av livet. Börjar ju närma mig 30 med stormsteg så det är väll dags nu.

One Response to “Spännande med virkning :)”

  1. Heldri says:

    läskigt men roligt med eget företagande. Jag är grymt imponerad av alla som vågar steget!

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply