Nu ska jag ut på garnjakt :)

March 24th, 2010

Som alltid är jag ute efter nya garn. Den här gången gäller det virkgarn för lite påskpresenter. Har lite idéer på vad som skulle kunna handarbetas fram. Samtidigt har jag gett mig på min vita sjal som jag tycker är så tråkig att sticka. Den blir riktigt fin men den är allt annat än rolig. Förstår egentligen inte varför, det är bara någonting med det som gör att jag vill spy på denna stickning. Hade nog varit annorlunda med en annan kombination. Jag har stickat med garnet innan och tycker att det funkar bra. Tror att det jag stör mig på är att garnet är för tunnt för stickorna egentligen. Jag stickar medvetet med stor sticka för att sjalen ska bli luftig och fin. Men det gör hela stickupplevelsen tråkig. Klar ska den dock bli och det förhoppningsvis ganska snart.

Leave a Reply