Le sjal is done

March 11th, 2010

Så var min gröna mixsjal klar, iaf när det gäller stickande och virkande. Trådarna ska fästas men i övrigt är detta projekt överstökat. Nu har jag börjat virka i stället. Riktigt skoj! Det var länge sen senast. Har gett mig på små figurer. Ska bli kul att se hur det kommer att bli när de är klara.

Igår kväll var vi i Stockholm på 30 sekonds to mars. Riktigt grym spelning. Gillar verkligen mister sångares härligt spröda men ändå kraftfulla röst. Mitt favoritparti var när han stod ensam på scenen och framförde några låtar akustiskt. Riktigt snyggt.

Förbandet var också helt ok. Det var danska Carpark north. De kunde rocka de med.

Resan hem var inte så kul. Vi var grymt trötta och hade ont i våra stackars kroppar. Men vi klarade oss hem helskinnade med ett härligt minne rullandes i huvudet.

Leave a Reply