Ännu en helg till ända…

March 15th, 2010

Mixed sjal (Eliina)

 

 

 

 

Så var sjalen klar och foto taget. Den vart väll helt ok. En vardagssjal som jag inte behöver vara rädd om. Är inte så förtjust i garnet, det var jobbigt att sticka med. Men resultatet blev bra i vilket fall som helst.

I fredags var vi på Alice i underlandet tillsammans med L, H, Tvibita och lill-M. En helt klart sevärd film. Men Mr. Depp kändes inte helt engagerad och Tim Burton hade nog fått hålla tillbaka en hel del. Trots detta var det en underhållande och rolig film.

I lördags skulle Alice helgen fortsätta med besök av just Alice med föräldrar men tyvärr vart familjen magsjuk. Då hoppade L och H in, kom hem till oss och spelade spel.

I söndags skulle jag ha åkt på möte för en ny handarbetsförening i Örebro men min kropp bestämde sig för något annat. Jag vaknade helt genomförkyld och hängig. Så det vart en slö dag hemma med tröstmuffins.

One Response to “Ännu en helg till ända…”

  1. Heldri says:

    det ser ut att ha blivit en snygg randning på sjalen, måste inspekteras i verkligheten också.

    Krya på dig!

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply