Stickat var det här :)

February 6th, 2010

DROPS sockor

Skulle ha åkt till Heldri och Långeman i torsdags på torsdagste men när jag åkte hem från jobbet fick jag en fruktansvärd huvudvärk. När jag kom hem konstaterade vi att jag hade feber så det var bara att stanna hemma… Igår skulle jag ha varit på HTK-fest med vart hemma istället. Det enda som är bra med att vara sjuk är att man får mer tid att sticka. Så nu är mina raggisar klara. Dom vart riktigt fina om jag får säga det själv. Gillar både mönstret och garnet. För en gångs skull följde jag mönstret mer eller mindre till pricka. Det enda jag ändrade var att jag kortade dom 3 cm för jag tyckte att dom blev för höga annars.

One Response to “Stickat var det här :)”

  1. Heldri says:

    stiligt! Flätor är bra grejer

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply