Spel, film, film, film, sova, spel, spel = helg :)

February 22nd, 2010

Nu har en helg som skulle ha sett ut helt annorlunda avklarats. Från början var det planerat en fredag tillsammans med Mr. T och hans fröken P men vädrets makter var emot oss. Så fredagen blev en lugn hemmakväll där mannen tittade på sport och jag sov i soffan. Mysigt!

Maken skulle ha åkt iväg och cyklat på lördagen i Linköping (innomhus) men hans cykelvänner från Götet kände inte för att halka runt på vägarna så det blev inställt det med.

Som räddare i nöden kom Heldri, Långeman och Tokrake och hälsade på oss i huset. Vi hade en helg med spel, film och massa snaskande. För första gången har jag ätit en hemmagjord guaccamole. Jag är allergisk mot allt vad lök heter så jag har inte haft nöjet av att kunna avnjuta denna dip förut. En stor succé! Ska definitivt göras igen (Heldri special).

Jag måste säga att jag blev glatt överraskad när vi såg Zombieland. Trodde den skulle vara jätte B men den var helt klart sevärd. Fanns många tillfällen för skratt.

Stickningen går så sakta framåt. Ska börja ge mig på virkning också. Blir första gången på ca 15 år. Spännande!

I övrigt snurrar många tankar i huvudet. Känns att det går på högvarv. Har en hel del tänkande kvar innan jag är klar ;P

2 Responses to “Spel, film, film, film, sova, spel, spel = helg :)”

  1. Heldri says:

    Tack för en trevlig helg! Mer spel och film åt folket!

  2. Dea says:

    Håller helt och fullt med!

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply