Nytt tema på sidan

February 11th, 2010

Igår kväll vid 22 fick jag för mig att byta utseende på sidan. Det rosa temat hade D valt till mig när han skaffade den åt mig. Nu kände jag att det var dags för en förändring. Känner så överlag faktiskt. Skulle gärna ha en förändring på jobbet. Men det är skönt att ha ett jobb överhuvudtaget så jag klagar inte.

Har inte bestämt mig för vad jag ska göra nu handarbetsmässigt. Det är svårt när man har så mycket kul att välja mellan. Ska fundera lite till får vi se.

2 Responses to “Nytt tema på sidan”

  1. Jenny says:

    Känns som den här sidan är något mer sober än den rosa. Kan det kanske vara så att frun börjar komma upp i den mer mogna åldern? 😉 (Tänker inte alls tillägga att undertecknad är lika gammal.) *kram*

  2. Dea says:

    Hahaha :) Kan det verkligen vara så illa ;P Jag har alltid varit ett stort fan av grönt så när jag hittade det här utseendet kände jag direkt att det passar mig.

    Hur är den med den snart 30-åriga damen? Några åldersnojjor? Själv känner jag mig inte alls som 30 så jag har ingen kris än. Kommer ev senare, vem vet. Kram kram

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply