En mycket trevlig helg!

February 15th, 2010

Helgen började kanon med en spelkväll på fredagen tillsammans med Heldri, Långeman och Tokrake. Det vart Power Grid, M44, Carcassonne och Gloom. Mycket trevligt!

På lördagen kom familj Sjöberg till oss och spelandet fortsatte. Då var det Bet your brain, Robo rally och Band hero som gällde. Vi testade även ett drinking game kallat Fuck the dealer och lite andra kortspel. Familjen som sedan över hos oss.

Alla hjärtansdag börjades med en gemensam frukost och lite slötittande på TV. Vi åkte efter det in till Örebro och handlade bl.a. upp ett av våra presentkort från bröllopet. Vi valde att köpa 8st fina dricksglas på Cervera. I vanliga fall hade vi inte köpt så dyra vardagsglas men nu när vi ändå skulle ha nya var det kul att unna sig lite.

Annars rullar livet på som vanligt. Jag funderar på vad det är jag vill och hur jag ska få det.

Leave a Reply