Älskling, jag är med garn!

February 19th, 2010

Igår var jag i Örebro och kollade glasögon eftersom jag behöver ha läsglasögon igen. Jag hittade ett par grymt snygga bågar som jag tänkte beställa via jobbet. Eftersom jag behöver ha glasögon i jobbet så betalar dom dessa för mig :) Vart riktigt glad när jag fick reda på detta.

Jag passade även på att gå in i garnbutiken och handla på mig 4 garn. 3 av dessa ska användas till virkade kreationer och det 4:e blev ett impulsköp. Ev. kommer detta bli en sjal. Ska fundera en stund.

Det var riktigt goda semlor som Heldri hade bakat till torsdagsteet igår. Spännande med 3 olika fyllningar att välja mellan. Eftersom det var mitt första torsdagste så antar jag att det är så det brukar vara varje torsdag 😉

One Response to “Älskling, jag är med garn!”

  1. Heldri says:

    Åh nej vad har jag gjort!?

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply