Kul med eld ;P

November 23rd, 2009

Testade att snurra på en devil stick med eld i båda ändar i lördags. Gick helt ok. Vågade bara snurra på pinnen men det kändes inte otäckt alls så det var positivt. Nu gäller det att bara öva och öva till på söndag. Måste få till en show som funkar. Ska nog lösa sig.

Är så gott som klar med babyfilt till lilla Alice. Måste få ordning på den så vi kan åka och se henne för första gången live. Den blir feminin och fluffig :)

Det går framåt med huset men det är fortfarande ganska många lådor att packa upp. Ska bli sååå skönt när det är klart. Hilda kissade i soffan nere i går. Vet inte varför. Får nog ringa veterinären igen…

One Response to “Kul med eld ;P”

  1. Heldri says:

    devil stick är inte det en sån där timglasformad pinne som man använder två andra pinnar för att jonglera runt? Men snurra gjorde du i alla fall, och brann! Jag tror det kommer att gå riktigt bra på söndag, så det så 😉

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply