Huvet bultar och bankar

October 17th, 2009

Idag skulle jag egentligen ha varit på 25-årsfest i Skövde, men mitt huvud ville annorlunda. När jag hade duschat och stod och gjorde mig i ordning började det trycka och verka i huvudet… så typiskt. Så karln fick helt enkelt åka själv.

Igår hade vi det väldigt trevligt hos B och S. Vi lagade tacos, spelade spel och tittade på film. En väldigt lyckad helkväll.

Gick upp kl. 9 idag för att åka till däckverkstan. Jag behövde köpa nya vinterdäck till Mazdan. Så denna månad har väldigt mycket pengar lagts ut på bilen. Service och byta torkararm (någon idiot bröt sönder den) ca 3200:-. Självrisk på bilen för att jag blev påbackad 3000:- (får jag tillbaka när allt är klart med försäkringen. Nya däck ca 5200:-. Tur man har ett kort med kredit.

Är klar med min sjal som jag började på för ett halvår sen iaf. Fick beställa garn från Finland för det jag hade köpt först räckte inte. Men nu är den klar. Bilder kommer.

Nej nu ska jag försöka bota mitt stackars huvud. Ha det gott!

Leave a Reply