Människor är inte riktigt kloka…

September 24th, 2009

Jag läste på nätet idag om att det var en person som hittat en katt som någon hade lindat in i silvertape. Är folk verkligen så dumma? Seriöst, varför lindar man in en katt i silvertape från huvud och ända till svansspetsen? Det är ju bara elakt. Stackars katt. Jag blir så ledsen varenda gång jag läser om djurplågeri. Vill folk vara elaka så får dom väll vara det mot någon som är lika stor som dom själva och som tycker att det är ok, inte mot stackars försvarslösa djur… eller stackars barn som inte förstår varför. Personligen tycker jag att man inte ska vara elak alls men det kanske är för mycket begärt. Jag försöker iaf vara snäll mot allt och alla. Jag lyckas inte alltid, alla har dåliga dagar och saker som man inte menar elakt kan tolkas elakt. Men jag gör mitt bästa. Vore inte världen betydligt mycket bättre om alla tänkte så? Jag försöker inte utmåla mig själv som perfekt på något sätt. Det är väldigt många som tänker som jag. Önskar bara alla kunde göra det i den här frågan. Stackars, stackars katt. Den var nu iaf tapefri och mådde bra vilket är skönt.

Annars jobbar jag vidare med min sjal som jag fick beställa garn från Finland för att kunna göra klart. Den blir fin :)

Leave a Reply