Efter allt bröllopsgrejjande

September 18th, 2009

Så är man tillbaka i verkligehen efter att i flera veckors tid ha varit i någon form av bröllopsland. Inför bröllopet har det varit helt galet mycket att göra. Av någon konstig anledning fick jag för mig att jag skulle göra så mycket själv som möjligt. Ganska knäppt så här i efterhand men det blev väldigt bra om jag får säga det själv. Hade an riktig maratondag i köket innan bröllopet. Jag gjorde 6 tårtor utan avbrott… nu ljög jag… jag klappade kisse i säkert 10 sekunder. Efter det var det kött och grönsaker som gällde. Helt sjukt.

Bröllopet blev riktigt fint om jag får säga det själv. Gunilla var kanonbra som vigselförrättare. Hon fick till en helt underbar vigselakt, självklart med hjälp av oss men ändå. Festen blev också lyckad, utan en massa typiskt bröllopstrams som varken jag eller karln ville ha. Toastmastern gav ett jättefint tal till oss :)

Jag och mannen

Sen har vi lyckats åka på bröllopsresa till Rom också. Vilken stad!!! WOW!!! God mat, gott vin, trevligt B&B och MASSOR att titta på. Helt fantastiskt. Kan verkligen tänka mig att åka tillbaka dit igen. Vi bodde precis utanför Vatikanstaten. Så varje dag gick vi förbi saint Peter’s kyrka och tillhörande torg. UNDERBART!

Colosseum Saint Peter's kyrkans dom

One Response to “Efter allt bröllopsgrejjande”

  1. Heldri says:

    Ni var så fina! Tack för att vi fick det stora nöjet att vara med på erat bröllop och glöm nu inte bort att utnyttja “presentkortet” när huset väl är inflyttningsredo.

    Kram

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply